آشپزی بدون عشق معنا ندارد

دستورات غذایی | کدوحلوایی، نوبرانه پاییز

کدو تنبل همان کدو حلوایی است که در دسته صیفی ‏جات قرار می ‏گیرد، که به شکل مدور یا به شکل کشیده تولید می ‏شود. کدوحلوایی، هدیه زیبای پاییز است که با مواد مغذی، شفابخش و سرشار از آنتی ‏اکسیدان، همواره می ‏تواند به جوان‏ سازی ما کمک کند. کدوحلوایی دارای مقدار کمی کالری است (20 کالری انرژی در 100 گرم) و مصرف آن برای کسانی که وزن خود را کنترل می‏ کنند، مناسب است. بنابراین برای تهیه شیرینی رژیمی گزینه‏ بسیار مناسبی است. کدوحلوایی را می‏ توان در تهیه‏ سالاد، سوپ، خورش، ته‏ دیگ، انواع نان، کیک، شیرینی و مافین استفاده کرد که در بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله طعم ‏های محبوب به‏ شمار می‏ آید. می ‏توانید کدو حلوایی را به ‏صورت حلقه ‏ای خرد کرده و با پوست آب‏پز کنید تا خواص آن حفظ شود و با مقداری خامه، شکر یا عسل و دارچین به ‏عنوان دسر میل کنید. اگر مبتلا به آنفولانزا یا سرماخوردگی هستید، نگران نباشید، سوپ کدوحلوایی دوای درد شما است. کدوحلوایی را انتخاب کنید که وزنِ آن نسبت به اندازه ‏اش سنگین باشد و هیچ اثر لهیدگی یا نرمی روی پوستش نباشد. قبل از برشِ کدوحلوایی، می ‏توان آن را بیرون از یخچال نگه داشت؛ اما بعد از برش، در کیسه نایلونی گذاشته و در یخچال نگهداری کنید. کدوحلوایی باید دور از نور آفتاب یا سرمای شدید نگهداری شود.