آشپزی بدون عشق معنا ندارد

دستورات غذایی | آلبالو، نوبرانه تابستان

آلبالو انواع ترش، شیرین و تلخ دارد و در مناطق مختلف ایران می روید. آلبالوی تلخ، به «پیوند مریم» معروف است و بیشتر مصرف دارویی دارد. آلبالوگیلاس (پیوندی) از ترکیب آلبالو و گیلاس به وجود می آید. رفع تشنگی و عطش، ضد تهوع، اشتهاآور، درمان التهاب و ورم روده، آرامش بخش اعصاب، رفع خارش پوست، رفع چربی شکم، دفع سنگ کلیه از معجزات آلبالوست. برای بلانچ کردن، آلبالوها را با هسته به مدت پنج دقیقه در ظرفی حاوی آبِ جوش ریخته، سپس آبکش کنید و بلافاصله در ظرفی حاوی آب و یخ بریزید. پس از پنج دقیقه، آن ها را با کفگیرِ سوراخ دار، از آب خارج کنید. آلبالو (به صورت درسته یا بدون هسته) به مدت 8 تا 12 روز در یخچال قابل نگهداری است. همچنین می توانید آن را در ظرف مخصوص فریزر ریخته و به 3 روش فریز کنید. اول، در ظرفی به ازای هر لیتر آب، یک قاشق چای خوری آب لیموترش ریخته، مخلوط کنید و آن را روی آلبالو ها بریزید. دوم، شربت قوام آمده را روی آلبالوها بریزید. در آخر می توانید لابه لای آلبالوها شکر بپاشید. پس از هر روش، ظرف آلبالو را با درج تاریخ و اطلاعات، داخل فریزر نگهداری کنید.