آشپزی بدون عشق معنا ندارد

دستورات غذایی | سالاد

اگرچه واژه سالاد برگرفته از زبان فرانسوی است، اما براساس مستندات تاریخی، ایرانی  ها بیش از دو هزار سال پیش، بر روی سبزیجات، روغن و سرکه می ریختند و آن را میل می‌کردند؛ تا اینکه از طریق جنگ های ایران و روم این رسم به اروپا رفت. سالادها نوعی پیش غذای خام یا پخته هستند که به‌همراه سس و پیش از غذای اصلی سرو می‌شوند. این بشقاب غذایی علاوه بر تحریک اشتها و تغییر ذائقه افراد، می تواند حجم مناسبی از فیبر و ویتامین های لازم را برای بدن فراهم آورد.