آشپزی بدون عشق معنا ندارد

دستورات غذایی | کیک

کیک ها نوعی از شیرینی ها هستند که ماده اصلی آنها شکر، پودر قند یا قندهای مصنوعی، آرد و تخم مرغ بوده و معمولا بر دو نوع عمده کیکهای اسفنجی و کیکهای روغنی می‌باشند. مافین ها، پاند کیکها و کیکهای شیفون از انواع مختلف کیک ها به شمار می آیند. به دلیل حجیم بودن ماهیت کیک ها، از آنها به عنوان یک میان وعده پرکالری نیز استفاده می شود و البته با مغزی نمودن آنها با انواع مغز و میوه، می توان کیک ها را به یک خوراکی مفید برای کودکان در سن رشد مبدل نمود. اما باید از کیک ها در زمان مناسب استفاده شود تا جایگیزین وعده اصلی غذا نگردند، بنابراین با پیوستن به مجموعه کیک ها می توانید کیک مورد پسند خانواده خود را طبخ نموده تا از سلامت آن نیز اطمینان کامل داشته باشید.