رولت خرما و گردو
از انرژی سرشار میشوید.

مواد لازم
طرز تهیه
1. روغن جامد و روغن مایع را در قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس آرد را به آن بیافزایید و با قاشق چوبی هم بزنید تا آرد کاملاً سرخ شده، بوی خامی آرد از بین برود و بوی خوبی از آن به مشام برسد.
2. شکر، یک پیمانه آب و زعفران را در قابلمهای دیگر بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در آب حل شود، سپس گلاب را به آن بیافزایید و هم بزنید.
3. شربت آمادهشده را بهتدریج به مخلوط آرد بیافزایید تا شربت با آرد کاملاً مخلوط شود و حلوا به روغن بیافتد. قابلمه را از روی حرارت بردارید و آن را تکان دهید تا حلوا بهصورت خمیری یکدست درآید، سپس آن را 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود.
4. در این فاصله، خرما را در تابهای حاوی مقداری روغن، روی حرارت ملایم تفت دهید تا خرما نرم شود، سپس هل را به آن بیافزایید و تفت دهید. تابه را از روی حرارت بردارید.
5. پس از این مدت، حلوا را با وردنه بین 2 عدد کیسه نایلونی باز کنید. خرمای تفتدادهشده را روی حلوا بریزید، سپس گردو را روی آن بپاشید و حلوا را بهوسیله کیسه نایلونی رول کنید و 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
6. پس از این مدت، رولت را از یخچال خارج کرده و با چاقویی تیز، برش دهید و در ظرف مورد نظر بچینید. پودر پسته و بادام را روی آنها بپاشید و سرو کنید.