حلوای میکادو
با چای بعد از افطار میچسبد.

مواد لازم
طرز تهیه
1. آرد نان سنگک را در تابهای بریزید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا آرد تغییررنگ دهد و به رنگ خرمایی روشن درآید، سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا بهمدت 30 دقیقه خنک شود. پس از این مدت، آن را الک کنید.
2. شکر را همراه 375 میلیلیتر آب، در قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا شکر کاملاً ذوب شود و شروع به جوشیدن کند، سپس زعفران و گلاب را به آن بیافزایید و هم بزنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و شربت را کنار بگذارید.
3. کره را همراه روغن مایع در تابهای دیگر بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود، آرد را به تابه بیافزایید و مرتب هم بزنید تا روغن در آرد کاملاً حل شود.
4. هل و شربت آمادهشده را بهتدریج به تابه بیافزایید و هم بزنید تا شربت جذب مواد شود، سپس حلوا را از روی حرارت بردارید و تابه را تکان دهید تا حلوا جا بیافتد.
5. یک عدد نان میکادو را روی سطح کار قرار دهید و حلوای داغ را روی آن بریزید و سطح حلوا را با پالت صاف کنید، سپس نان را رول کنید. بقه نانها را به همین ترتیب آماده کنید و بگذارید 20 دقیقه در دمای محیط بمانند تا خنک شوند.
6. پس از این مدت، رولتهای حلوا را بهصورت حلقهای برش دهید، در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.
نکته
• برای تهیه حلوای سنتی بهتر است از آرد سنگک استفاده کنید. وزن آرد پس از تفت دادن کمی کمتر میشود، بنابراین بهتر است پس از تفت دادن و الک کردن، آرد را وزن کنید.
• حلوای میکادو، از سایر حلواها باید کمی شلتر باشد.