آشپزی بدون عشق معنا ندارد

حلوای زنجبیل

هم شیرین هم تند و تیز

970157IMG_3131.jpg
30 دقیقه 15 دقیقه 10 دقیقه

مواد لازم

آرد نول (الک‌شده) - 400 گرم (آرد قنادی)
روغن جامد - 150 گرم
کره - 50 گرم
پودر شکر (الک‌شده) - 200 گرم
زنجبیل (پودرشده) - 4 قاشق سوپ‌خوری
پودر پسته و پودر شکر – مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. آرد را همراه 50 گرم کره، در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید، سپس بقیه کره را به آن بیافزایید و مجدداً تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و بوی خوبی از آرد به مشام برسد. پس از آن، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

2. پودر قند، زنجبیل و هل را در ظرفی بریزید و هم بزنید، سپس آن را به حلوا بیافزایید و تفت دهید تا مواد کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.

3. حلوا را بین دو کاغذ روغنی قرار داده و با وردنه بهضخامت یک سانتیمتر باز کنید، سپس آن را با کاتر دلخواه قالب بزنید. حلوای زنجبیلی را با پودر پسته و پودر قند تزیین کرده، در ظرف موردنظر بچینید و سرو کنید. این حلوا بافت ترد و شکننده‌ای دارد و در دهان آب می‌شود.

نکته


• آرد را درحدی تفت دهید که تغییررنگ ندهد و سفید بماند، اما بوی خامی آن گرفته شود.
• می‌توانید با اضافه کردن زعفران به این حلوا طعم زعفرانی بدهید.


نظر خود را بنویسید

فرح ارمین [ ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ ]
پاسخ
بسیار عالی است حلوای زنجبیلی ممنون از شماض
راحله ذوالفقار [ ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ ]
پاسخ
با سلام
بنده از مشتریان پر و پا قرص ماهنامتون هستم سایت رو تا به حال چک نکرده بودم امروز در حین بازدید از سایت به مواردی برخورد کردم که مسخواستم علتش رو بدونم و اونم اینه که چرا دستورات اینجا با مجله متفاوت هستش به طور مثال من میخواستم حلوای زنجبیلی رو درست کنم اما متاسفانه میزان مواد اولیه در مجله و سایت با هم متفاوت هست اما در این مورد دستور تهیه یکسان هست حالا من نمیدونم باید به سایت اعتماد کنم یا مجله . لطف میکنید پاسخگو باشید .
ممنون
pegah jalali [ ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ ]
وب‌سایت پاسخ
با تشکز از اینکه از سایت ما دیدن می کنید به اطلاع می رسانم تمامی رسپی ها بعد از چاپ در سایت قرار می گیره و مشکلی نخواهند داشت.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید