آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کاچی به از هیچی

photo_2017-05-09_09-16-12.jpg
4 تعداد نفرات

مواد لازم

نبات 1 پیمانه
آب 375 میلی لیتر
زعفران 4 ق.س
پودر هل ¼ ق.چ
گلاب 125 میلی لیتر
آرد گندم 250 گرم
کره 100 گرم
روغن 2 ق.س
خلال بادام به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا در قابلمه‌ای کوچک، 1 پیمانه نبات خرد شده  و 375 میلی لیتر آب ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد؛
سپس شربت آماده‌ شده را از صافی رد کنید؛ 4 ق.س زعفران، ¼ ق.چ پودر هل وسپس 125 میلی لیتر گلاب اضافه کنید.
250 گرم آرد گندم را در قابلمه‌ای حاوی 100 گرم کره و 2 ق.س روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهیدو آن را با قاشق چوبی هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شده و تغییر رنگ دهد؛
شربت زعفرانی آماده‌شده را به قابلمه آرد اضافه کرده و مرتباً هم بزنید تا گلوله‌ای از آرد باقی نماند و کاچی به غلظت دلخواه برسد؛
در آخر، مقداری از خلال بادام را به قابلمه اضافه کنید، سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با بقیه خلال بادام تزیین و سرو کنید.

آشپزی سانازسانیا

نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید