استیک دوکا

4
تعداد نفرات
مواد لازم
دنده گوسفند
1 کیلوگرم
فندق، پسته، دانه گشنیز، کنجد و دانه زیره
20 گرم هر کدام
طرز تهیه
گوشتی بیــات و طعـمی به یادماندنی از استیک
دنده گوسفند را از 2 ساعت قبل در دمای محیط قرار دهیدتا با محیط همدما و بافت گوشتکمی نرم شود. سپس آن را با مقداری نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون مزهدار کنید.
فندق، پسته، دانه گشنیز، کنجد و دانه زیره همه به مقدار 20 گرم و تست شده رادر مخلوطکن ریخته و خردکنید.
دنده گوسفند را در ظرفی با مخلوط بالا بغلتانید سپس روی گوشت را با دست فشاردهید تا مواد به آن بچسبند.
تابه چدنی را گرم کرده مقداری روغن ریخته و دنده گوسفند را از هر دو طرف درتابه سرخ کنید تا کمی طلایی شود.
دنده گوسفند را با فویل آلومینیومی بپوشانید و در سینی فر قرار دهید سپس آن را 20 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید تا بپزد.
پس از پخت بگزارید خنک شود سپس فویل آلومینیومی را از روی آن بردارید. استیک دوکا را در ظرف مورد نظر قرار دهید و بههمراه سس سیر سرو کنید.
آشپزی سانازسانیا
https://t.me/joinchat/