آشپزی بدون عشق معنا ندارد

ساندویچ میت بال

⁣بدون شک همه ساندویچ رادوست دارند به خصوص بچه‌ها
پس چرا ساندویچ‌ها رادر خانه خودمان تهیه نکنیم. یکی ازاین ساندویچ ها میت بال است که از مواداولیه بهتر و مرغوبی تهیه می شود.

photo_2017-02-27_04-04-53.jpg
4 تعداد نفرات

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده 500 گرم
پیاز 1 عدد
جعفری 2 ق.س
زنجبیل 1 ق.چ
نمک 1 ق.چ
فلفل قرمز ½ ق.چ
پاپریکا 1 ق.چ
ودر پنیر پارمزان 50 گرم
رب‌ گوجه‌ فرنگی 1 ق.چ
نان باگت به مقدار لازم
کره به مقدار لازم

طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 170 درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید؛

2. در ظرفی، 500 گرم گوشت چرخ‌کرده، 1 عدد پیاز، 2 ق.س جعفری، 1 ق.چ زنجبیل،1 ق.چ نمک و ½ ق.چ فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کرده و با دست کاملاً ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند؛ سپس 1 ق.چ پاپریکا، 50 گرم پودر پنیر پارمزان و 1 ق.چ رب‌ گوجه‌ فرنگی را به آن اضافه کرده و مجدداً ورز دهید تا مایه یکدستی حاصل شود؛

4. پس از این مدت، از مایه آماده‌شده را فرم دهید، و در روغن داغ فراوان، سرخ کنید (روغن‌جوش)، سپس روی حوله کاغذی قراردهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود؛

5. نان‌ های‌ باگت را برش داده و داخل آن‌ها را به کره ذوب‌شده آغشته کنید؛

6. مقداری از سس گوجه‌فرنگی بریزید و میت‌بال‌ ها را در آن‌ها قرار دهید. در آخر، پنیر موتزارلا را روی میت‌بال‌ها ریخته و ساندویچ‌ها را به‌مدت 10 دقیقه، در طبقه وسط فر گرم‌شده قرار دهید تا پنیر ذوب شود. میت بال ساندویچ آماده سرو است.

نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید