آشپزی بدون عشق معنا ندارد

تمپورا ژاپنی

photo_2017-02-27_03-53-52.jpg
4 تعداد نفرات

مواد لازم

سویا سس 100 میلی‌لیتر
سرکه برنج 30 میلی‌لیتر
روغن کنجد 30 میلی‌لیتر
شکر یک قاشق سوپ‌خوری
حبه سیر 2 عدد
زنجبیل ک قاشق سوپ‌خوری
تره‌ فرنگی 35 گرم

طرز تهیه

100 میلی‌لیتر سویا سس، 30 میلی‌لیتر سرکه برنج، 30 میلی‌لیتر روغن کنجد، یک قاشق سوپ‌خوری شکر، 2 حبه سیر (کوبیده‌شده)، یک قاشق سوپ‌خوری زنجبیل (رنده‌شده) و 35 گرم تره‌ فرنگی (ریز خردشده) را در ظرفی بریزید و کاملاً هم بزنید تا شکر کاملاً در مواد حل شود. 

نکته

راز و رمز های تمپورا ژاپنی

1.خمیر تمپورا را بیش از حد ورز ندهید، فقط در حدی که آرد در شیر حل شود و گلوله گلوله نشود.
2. مایه خمیر تمپورا باید سرد باشد تا نرم و لطیف شود. برای این کار، می‌توانید از آب سرد یا چند تکه یخ استفاده کنید.
3. سبزیجات تمپورا را حتماً بلانچ کنید.
4. میگو و سبزیجات را قبل از فرو بردن آن‌ها در خمیر، کاملاً خشک کنید.
5. خمیر تمپورا را دقیقاً قبل از سرخ کردن مخلوط کنید، زیرا در غیر این‌صورت، باعث ایجاد یک پوشش سنگین می‌شود.
6. مقدار روغن برای سرخ کردن تمپورا، باید در حدی باشد که مواد اولیه در روغن شناور باشند.
روغن باید به حد کافی داغ شود.
7. روغن باید به حد کافی داغ شود.
8. با استفاده از کفگیر سوراخ‌دار، هرگونه اضافات باقی‌مانده از خمیر را، قبل از افزودن موادِ مرحله بعد، از روغن خارج کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید