آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کوکی زنجبیلی

شیرینی نوستالژیک

کوکی-زنجبیلی.jpg
10 دقیقه 12 دقیقه 20 دقیقه

مواد لازم

آرد ساده 300 گرم
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
زنجبیل (پودر شده) 2 قاشق چایخوری
دارچین (پودر شده) 1/2 قاشق چایخوری
جوزهندی (رنده شده) 1/2 قاشق چایخوری
کره بی نمک 125 گرم
شکر قهوه ای 100 گرم
سیروپ کاراملی 3 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

آماده‌سازی

· فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید.

· کف 2 عدد سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

· آرد، جوش شیرین، زنجبیل، دارچین و جوزهندی را در ظرفی مخلوط و دوبار الک کنید.

روش تهیه

1. کره، شکر و سیروپ را در تابه‌ای ریخته و روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا کره ذوب و شکر حل شود، سپس مخلوط آرد را به آن بیافزایید و هم بزنید تا خمیر سفتی حاصل شود. مخلوط حاصل را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید.

2. کاغذ‌های روغنی داخل سینی فر را روی سطح کار منتقل کرده و روی هر کدام از آن‌ها، یک قسمت از خمیرها را قرار دهید.

3. خمیرها را تا ضخامت 5 میلی‌متر رول کنید، سپس مستقیماً روی کاغذ روغنی برش بزنید و بین هر کدام دو سانتی‌متر فاصله بگذارید. (اضافات خمیر را کنار بگذارید و نگه‌دارید تا کوکی‌های بیشتری آماده کنید)

مراحل پایانی

· به دقت کاغذها را روی سینی‌های فر بگذارید و سینی‌ها را تقریباً 12 دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده قرار دهید تا طلایی‌رنگ شوند.

· پس از این مدت، سینی‌ها را از فر خارج کرده و بگذارید چند دقیقه بمانند تا خنک شوند، سپس روی توری سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.

· پس از خنک شدن، آن‌ها را تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید