آشپزی بدون عشق معنا ندارد

ناپلئونی توت فرنگی

890877ناپلئونی.jpg

مواد لازم

خمیر ورقه ای (طبق دستور داده شده) به مقدار لازم
خامه فرم گرفته 2 پیمانه
پودر قند 1.2 پیمانه
توت فرنگی 10 عدد

طرز تهیه

خمیر ورقه ای را روی سطح میز قرار دهید و آن را به ضخامت نیم سانت با کمک وردنه پهن کنیـد، اطـراف خمیر را مرتب کرده به ابعاد 6 × 12 سانتی متـر بـرش دهیـد سپس در سینی شیرینی پزی قرار داده با چاقو چند برش روی آن بزنید و تکه های اضافی را در سینی دیگری بریزید. بعد سینی ها را در طبقة وسط فر که از یک ربع قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت روشن کرده اید، به مدت 10 دقیقه قرار دهید. پس از این مدت درجه حرارت فر را روی 300 درجه فارنهایت  تنظیم کرده و به مدت 15 دقیقه دیگر بماند تا خمیر ناپلئونی پخته شود. سینی ها را از فر بیرون آورده بگذارید سرد شوند. خمیرهای برش داده شده را از طول به دو نیم کرده، روی تکه ای از آن خامه فرم گرفته و توت فرنگی بریزید و نیم دیگر را روی آن برگردانید، دوباره یک لایه دیگر خامه روی آن ریخته و صاف کنید و در آخر مخلوط پودر قند و ریزشده اضافات خمیر را روی آن بپاشید.

نکته

منظور از عبارت «ریزشده اضافات خمیر» همان اضافه های خمیر برش داده شده است که در سینی جداگانه داخل فر قرار داده اید. بدین صورت وقتی که خمیر خشک شد آن را ریزکرده و به حالت پودر در آورید و به همراه پودر قند روی شیرینی ها بریزید.

فکر بکر

می توانید به مخلوط پودر قند و ریز شده اضافات خمیر، مقداری پودر کاکائو نیز بیفزائید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید