آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شیرینی انجیری

شیرینی-انجیری.jpg
36 عدد تعداد نفرات 10 دقیقه 30 دقیقه 20 دقیقه

مواد لازم

خمیر شیرینی طبق دستور داده شده
انجیر خشک 500 گرم
مارمالاد زردآلو 80 گرم
پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
مغز گردو 60 گرم
آرد نول آرد نول 2 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
شهد 1 قاشق سوپخوری
زعفران 1 قاشق چایخوری
پودر میخک 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه


ابتدا خمیر شیرینی را آماده کنید.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.


1. انجیر، 250 میلیلیتر آب، مارمالاد، دارچین و میخک را در تابهای روی حرارت ملایم ریخته تا 10 دقیقه بهآرامی بجوشد و انجیر نرم شود. مخلوط را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید تا 30 دقیقه خنک شود سپس انجیر را پوره کنید.

2. پس از اینکه مخلوط خنک شد، گردو و آرد را به آن اضافه و مخلوط کنید.

3. مخلوط انجیر را در قیف قنادی ریخته سپس آن را در طول خمیرهای شیرینی و وسط آنها بریزید.

4. دو طرف خمیر را روی مواد بکشید تا انجیرها درون خمیر پیچیده شوند. با کف دست بهآرامی خمیر را فشار دهید تا کمی پهن شود سپس خمیرها را در سینی فر حاوی کاغذ روغنی بچینید.

5. زرده تخممرغ، شهد و زعفران را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید سپس با قلمموی مخصوص آشپزی روی خمیر بمالید.

6. سینی را 15 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید تا شیرینیها بپزند سپس سینی را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن، شیرینیها را برش زده، در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.

روش تهیه خمیر شیرینی

450 گرم آرد نول (الک‌شده)، 90 گرم پودر قند و 2/1 قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر را در غذاساز ریخته و مخلوط کنید. 200 گرم کره سرد (مکعبی خردشده) را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا حالت خرده نان پیدا کند. 2 عدد تخم‌مرغ و 4/1 قاشق چای‌خوری وانیل شکری را به آن بیافزایید و مخلوط کنید تا خمیر به‌صورت گلوله درآید. خمیر را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را با وردنه به‌صورت مستطیل‌هایی به ابعاد 25×12 سانتی‌متر باز کنید.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به مارمالاد زردآلو، میتوانید از همان مقدار عسل استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید