آشپزی بدون عشق معنا ندارد

گریل کدو سبز

شام سبز و سالم

گریل-کدو-سبز.jpg
4 نفر تعداد نفرات 15 دقیقه 35 دقیقه

مواد لازم

کدو سبز 4 عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و دانه فلفل سیاه به مقدار لازم
پیاز نگینی خرد شده 1 عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 200 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پودر ادویه کاری 1 قاشق چایخوری
سینه مرغ (پاک و خرد شده) 100 گرم
سبزی (پاک و خرد شده) 200 گرم
برنج (پخته شده) 1 پیمانه

طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 175 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید.

2. کدوها را بشویید و سر آنها را جدا کنید، قسمت انتهای آنها را جدا کنید و با قاشق، داخل مغز کدوها را خارج کنید و کنار بگذارید.

3. کدوها را روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی بچینید و با قلمموی مخصوص آشپزی، آنها را به مقداری روغن زیتون آغشته کنید، سپس روی آنها کمی نمک بپاشید. سینی را 10 دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید.

4. در این فاصله، پیاز را در تابهای حاوی روغن داغ، تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس گوشت را به آن بیافزایید و تفت دهید تا آب گوشت کاملاً کشیده شود. در حین تفت دادن گوشت را با پشت قاشق چوبی از هم باز کنید.

5. رب گوجهفرنگی را در تابهای دیگر حاوی کمی روغن تفت دهید تا خوشرنگ شود سپس آن را بههمراه مغز کدوی کنار گذاشتهشده، زردچوبه، ادویه کاری، مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه گوشت بیافزایید و تفت دهید.

6. تکههای مرغ، سبزی و برنج پختهشده را به تابه حاوی گوشت اضافه کرده و 5 دقیقه تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید. 

داخل کدوها را با مخلوط آمادهشده پُر کنید، سپس کدوها را در سینی فر بچینید و 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، روی همان درجه حرارت قرار دهید تا بپزند. پس از این مدت، سینی را از فر خارج و سرو کنید.

نکته

*سبزی شامل: اسفناج، جعفری، شبت، نعناع و مرزه (از هر کدام به یک اندازه)
** ادویه کاری شامل زردچوبه، دارچین، هل، زیره و تخم گشنیز است که به‌صورت آسیاب‌شده با پودر سیر مخلوط شده‌اند.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید