آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کیک سیب و گردو

برشی شیرین، سالم و مغذی

کیک-سیب-.jpg
20 دقیقه 90 دقیقه VN_

مواد لازم

آرد نول (آرد قنادی) 3 پیمانه
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
دارچین (پودر شده) 2 قاشق چایخوری
جوزهندی 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
شکر سفید (نرم و دانه ریز) 1 و 1/2 پیمانه
اسپری روغن مقداری برای چرب کردن سینی
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
تخم مرغ همزده شده 3 عدد
وانیل 2 قاشق چایخوری
روغن مایع 1 و 1/2 پیمانه
سیب (مکعبی خرد شده) 3 عدد
مغز گردو (خرد شده) 1 پیمانه

طرز تهیه

آماده‌سازی

· فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید.

· آرد، جوش شیرین، دارچین، جوزهندی و نمک را در ظرفی مخلوط و 2 بار الک کنید.

· کف قالب کیک دلخواه را به‌وسیله اسپری روغن، کمی چرب کنید.

1. شکر سفید و شکر قهوه‌ای را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید، سپس تخم‌مرغ‌ها و وانیل را به آن‌ اضافه کرده و مجدداً با همزن برقی 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا رنگ آن روشن شود و حجم تخم‌مرغ‌ها دوبرابر شود.

2. مخلوط آرد را به‌تدریج به مخلوط تخم‌‌مرغ اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.

3. روغن مایع را بیافزایید و مجدداً با لیسک هم بزنید، سپس سیب و گردو را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر کیک آماده شود.

مراحل پایانی

· خمیر کیک آماده‌شده را در قالب مورد نظر بریزید. قالب را 60 تا 90 دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید

(برای اطمینان از پخته بودن کیک، یک خلال چوبی وسط آن فرو کنید، نچسبیدن مواد به خلال چوبی نشان‌دهنده پخته شدن کیک است).

· پس از این مدت، قالب را از فر خارج کنید، بگذارید 30 دقیقه بماند تا سرد شود، سپس کیک را از قالب خارج کنید و در ظرف مورد نظر قرار دهید، به دلخواه تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید