آشپزی بدون عشق معنا ندارد

مرغ رست شده با سس انار

مزه‌ای با طعم یاقوت بهشت

592352مرغ-اناری.jpg
4 تعداد نفرات 15 دقیقه 60 ثانیه 30 VN_

مواد لازم

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
دانه کنجد سفید 1 قاشق سوپ‌خوری
پودر سماق 2 قاشق سوپ‌خوری
سیر (کوبیده‌شده) 2 حبه
رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپ‌خوری
رب انار 1 قاشق سوپ‌خوری
دانه انار 2 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مرغ (8 تکه خردشده) 1 عدد
جعفری (پاک‌شده) 200 گرم
کلم بروکلی بلانچ کردن 40 گرم
گوجه‌فرنگی مینیاتوری 15 تا 20 عدد
قارچ 200 گرم
روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن) به مقدار لازم

طرز تهیه

روش تهیه

1. روغن زیتون، دانه کنجد، سماق، سیر، رب گوجهفرنگی، رب انار، نیمی از دانههای انار، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.

2. تکههای مرغ را در مخلوط بالا قرار دهید، روی ظرف را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً مزهدار شوند.

3. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 200 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید.

4. تکههای مرغ را از مواد مرینیت خارج کرده و روی سینی فر بچینید و 30 دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا بپزند.

5. جعفری را کف ظرف سرو بچینید. کلم بروکلی، گوجهفرنگی مینیاتوری و قارچ را در تابهای حاوی کمی روغن داغ، 4 دقیقه تفت دهید.

6. تکههای مرغ را از فر خارج کرده و روی جعفری قرار دهید، سپس مخلوط قارچ و بقیه دانههای انار را روی آن بریزید و سرو کنید


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید