آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کینوای انار با سس شیرین

* کینوا نوعی بذر است که به بذر گنه گنه نیز معروف است. این بذر سرشار از پروتئین است. میتوانید آن را از عطاریها و فروشگاههای بزرگ تهیه کنید.

کینوای-انار-با-سس-شیرین.jpg

مواد لازم

کینوا (پخته‌شده) 3 پیمانه
سس شیرین طبق دستور داده شده
سیب زمینی مکعبی خرد شده 1 عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
پاپریکا (پودر شده) 1 قاشق چایخوری
نمک و دانه فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
شیره افرا 1 قاشق سوپخوری
کلم سفید (خرد شده) 3 پیمانه
پیاز قرمز (خلالی خرد شده) 1/4 پیمانه
دانه انار 1 پیمانه

طرز تهیه


1. کینوا را 2 دقیقه در ظرفی حاوی مقداری آب سرد خیس کنید، سپس آن را در قابلمهای کوچک حاوی مقداری آب جوش، روی حرارت ملایم بریزید. در قابلمه را بگذارید تا 15 دقیقه بپزد و کینوا جوانه بزند، سپس آن را کنار بگذارید. سس شیرین را آماده کنید.
2. سیبزمینی را در تابهای حاوی روغن داغ سرخ  کنید، سپس پاپریکا، مقداری نمک و فلفل سیاه به آن بیافزایید و 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا سیبزمینیها برشته شوند.
3. شیره افرا و کلم سفید را به تابه اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید، سپس کینوا را به آن اضافه و مخلوط کنید. در آخر، پیاز و دانه انار را به تابه بیافزایید و تفت دهید. بلافاصله تابه را از روی حرارت بردارید. مخلوط کینوای انار را در ظرف مورد نظر بریزید. سس شیرین آمادهشده را روی آن ریخته و سرو کنید.

روش تهیه سس شیرین:
2/1 پیمانه آب پرتقال، یک قاشق سوپ
خوری روغن زیتون، مقداری نمک و فلفل سیاه را در ظرفی دردار بریزید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید