آشپزی بدون عشق معنا ندارد

جوجه چینی

جوجه-چینی.jpg
15 دقیقه 10 دقیقه

مواد لازم

سویا سس 4 قاشق سوپخوری
زنجبیل رنده شده 2 قاشق سوپخوری
سینه مرغ مکعبی شده خرد شده 800 گرم
سفیده تخم مرغ 3 عدد
نشاسته ذرت به میزان لازم
زنجبیل نگینی خرد شده 2 قاشق سوپخوری
قسمت سبز پیازچه نگینی خرد شده 30 گرم
گشنیز 4 قاشق سوپخوری
سس تایلندی مقداری برای سرو
روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه

1. در ظرفی، سویاسس و 2 قاشق سوپ‌خوری آب بریزید و با قاشق هم بزنید تا کاملاً مخلوط و روشن شود.

2. زنجبیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس تکه‌های مرغ را به آن بیافزایید و هم بزنید. بگذارید به‌مدت 10 دقیقه بماند تا مرغ کاملاً مزه­دار شود.

3. در ظرفی، سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و جای پره‌های همزن روی آن باقی بماند سپس 2 قاشق سوپ‌خوری نشاسته ذرت را به‌همراه زنجبیل، پیازچه و نیمی از گشنیز به آن بیافزایید و هم بزنید.

4. مرغ را در آبکش بریزید تا آبِ اضافی آن گرفته شود. تکه‌های مرغ را ابتدا در ظرفی حاوی مقداری نشاسته بغلتانید سپس آن‌ها را به مخلوط سفیده تخم‌مرغ آغشته کنید.

5. تکه‌های مرغ را در قابلمه‌ای کوچک حاوی روغن داغِ فراوان سرخ کنید (روغن‌جوش) سپس آن‌ها را با کفگیر سوراخ‌دار از قابلمه بیرون آورید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

6. تکه‌های مرغ را در ظرف مورد نظر بچینید، روی آن‌ها، بقیه گشنیز را بپاشید و بههمراه سس تایلندی سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید