آشپزی بدون عشق معنا ندارد

آش سبزیجات

این آش، به ‏دلیل داشتن فیبر بالا، پروتئین و املاح زیادی که در سبزیجات و حبوبات وجود دارد، برای سالمندان بسیار مناسب است، همچنین می‏ توانید در انتهای پختِ آش سبزیجات، آن را با گوشت‏کوب برقی یا میکسر له کنید تا آن را به‏ صورت پوره سرو کنید.

آش-سبزیجات.jpg
4 نفر تعداد نفرات

مواد لازم

لوبیا چشم بلبلی (خیس شده) 1/2 پیمانه
زردچوبه 1 قاشق سوپخوری
روغن کنجد به مقدار لازم
پیاز (نگینی خرد شده) 1 عدد
کرفس (پاک و خرد شده) 2 پیمانه
کدو سبز (خرد شده) 4 عدد
ادویه کاری به مقدار لازم
زنجبیل به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
کلم قمری (رنده شده) 1 عدد
سبزی (شامل تره، جعفری، گشنیز) 100 گرم

طرز تهیه

1.  لوبیا چشم بلبلی خیس و آبکش ‏شده و مقداری آب و نیمی از زردچوبه را در قابلمه ‏ای روی حرارت ملایم به مدت نیم ‏ساعت بپزید؛

2. در ‏قابلمه ‏ای دیگر حاوی روغن کنجد، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود. بقیه زردچوبه، کرفس، کدوسبز، ادویه کاری، زنجبیل و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید؛

3. آبِ روی برنج خیس ‏شده را خالی کنید، سپس آن را به‏ همراه سبزی و مقداری آب به مواد بالا اضافه کنید و بگذارید به مدت یک ساعت بپزد؛

4. در 20 دقیقه آخر پختِ آش، لوبیا چشم ‏بلبلی را به ‏همراه نمک به آش اضافه کرده و بگذارید روی حرارت ملایم پخته و آماده شود. پس از پخت، آش سبزیجات را در ظرف مورد نظر بریزید و به ‏همراه آب نارنج سرو کنید.

نکته

اندازه سبزی داده‏ شده بر مبنای پاک‏ شده آن است که مقدار پاک‏ نشده آن دو برابر است.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید