آشپزی بدون عشق معنا ندارد

بیف برگر

ساندویچی که نمی توانید رد کنید!

بیف برگر.jpg
4 نفر تعداد نفرات 15 دقیقه 14 دقیقه VN_

مواد لازم

گوشت گوساله (چرخ‌شده) 800 گرم
پیاز (نگینی ریز خردشده) 1 عدد
نان برگر (از وسط برش خورده) 4 عدد
گوجه‌فرنگی (حلقه‌ای خردشده) 1 عدد
کاهو فرانسوی به تعداد لازم
پنیر گودای ورقه‌ای المان جایگزین 4 عدد
فلفل دلمه‌ای سبز (حلقه‌ای خرد‌ و کبابی شده) 1 عدد
سس باربیکیو 1 قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه


1. گوشت را با مقداری نمک ورز دهید، سپس پیاز و مقداری فلفل به آن بیافزایید و با دست ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند. آن را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و در دست به شکل برگر فرم دهید.

2. برگرها را از هر دو طرف 5 تا 7 دقیقه در تابه گریل گرمشده، گریل کنید تا قهوهایرنگ شوند.

3. نانهای برگر رابرش بزنید و از هر طرف تُست کنید. گوجهفرنگی، کاهو، برگر، پنیر گودا و حلقههای فلفل دلمهای را به ترتیب روی لایه زیرین نان قرار دهید سپس سمت دیگر نان را به سس باربیکیو آغشته کنید و روی مواد قرار دهید و سرو کنید.


جایگزین

اگر پنیر گودای ورقه‌ای در دسترس ندارید می‌توانید از پنیر پیتزا استفاده کنید. حتما لازم نیست پنیر
ورقه‌ای باشد. پنیر رنده‌شده را می‌توانید جایگزین کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید