آشپزی بدون عشق معنا ندارد

وگن فراید رایس به سبک چینی

وگن فراید رایس یه سبک چینی.jpg
2 نفر تعداد نفرات 20 دقیقه

مواد لازم

برنج دانه کوتاه 1 پیمانه
قارچ ورقه ای خرد شده 100 گرم
فلفل دلمه ای قرمز خلالی خرد شده 1/2 عدد
نخود فرنگی 70 گرم
هویج خلالی نازک خرد شده 1 عدد
روغن مایع مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم
پیازچه حلقه ای خرد شده 4 ساقه
سیرکوبیده شده 1 حبه
زنجبیل پودر شده 1/4 قاشق چایخوری
سویا سس 2 قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز پودر شده به مقدار لازم
سس فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه

روش تهیه

1. آب روی برنج خیس‌شده را خالی کنید، آن را داخل قابلمه‌ای حاوی آب جوش بریزید و 10 تا 14 دقیقه، روی حرارت زیاد قرار دهید تا آماده شود، سپس آبکش کنید.

2. قارچ، فلفل دلمه‌ای، نخودفرنگی و هویج را در تابه‌ وُک حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید، سپس پیازچه، سیر و زنجبیل را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

3. برنج آبکش‌شده را به تابه بیافزایید و 2 تا 3 دقیقه مخلوط را تفت دهید، سپس سویا سس، فلفل قرمز و سس فلفل قرمز را به آن اضافه و مخلوط کنید. مخلوط برنج چینی را در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید