آشپزی بدون عشق معنا ندارد

ترشی انبه عسلی

ترشی انبه عسلی.jpg
20 دقیقه 6.30 ساعت

مواد لازم

انبه (بدون پوست و مکعبی درشت خرد شده) 1 کیلوگرم
نمک به مقدار لازم
زردچوبه 2 قاشق سوپ خوری
کشمش شسته و آبکش شده 20 گرم
سرکه سفید 1 تا 2 پیمانه
شکر 500 گرم
زعفران پودر شده 2 قاشق چای خوری
هل پودر شده 2 قاشق چایخوری
دانه گشنیز بوداده 1 قاشق سوپ خوری
سیاه دانه بو داده 1 قاشق سوپ خوری
سیر کوبیده شده 10 حبه
فلفل قرمز بو داده شده 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

* برای بو دادن ادویه‌ها، آن‌ها را در تابه‌ای بدون روغن تُست کنید یا به‌مدت 8 تا 10 دقیقه در سینی فر، روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

روش تهیه

1. انبهها را به مقداری نمک و زردچوبه آغشته کنید و 5 تا 6 ساعت در معرض نور آفتاب قرار دهید.

2. کشمش را در ظرفی حاوی نیمی از سرکه بریزید تا خیس بخورند.

3. بقیه سرکه و شکر را در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. کشمش و انبه مزهدارشده را به قابلمه بیافزایید و هم بزنید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

4. زعفران، هل، گشنیز، سیاهدانه، سیر و فلفل قرمز را به مخلوط انبه بیافزایید و بگذارید بهمدت 30 دقیقه بماند تا خنک شود.

مخلوط را در شیشه استریلشده مخصوص ترشی بریزید و در آن را محکم ببندید. این ترشی پس از 2 تا 3 هفته آماده سرو است.




نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید