مارمالاد آلو قرمز خوشرنگ و دلچسب

15 دقیقه
30 دقیقه
مواد لازم
آلو قرمز
(بدون هسته)
500 گرم
شکر
750 گرم
چوب دارچین
1 تکه
نشاسته ذرت
2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
روش تهیه
1. آلو قرمز را در غذاساز بریزید و هم بزنید تا پوره شود سپس
آن را از صافی رد
کنید. پوره آلو قرمز را بههمراه شکر و چوب دارچین در قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم
قرار دهید تا بهمدت 30 دقیقه بهآرامی بجوشد و غلیظ شود.
2. در اواخر پخت، نشاسته ذرت را با یک قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کنید سپس
آن را به مارمالاد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مارمالاد غلیظ شود. چوب دارچین را از مارمالاد خارج کنید.آن را در ظرف
مورد نظر بریزید و سرو کنید.