آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کوکتل تمشک و خیار

تمشک و خیار.jpg

طرز تهیه

روش تهیه کوکتل تمشک

20 گرم برگ نعناع (پاکشده)، 2 قاشق سوپخوری شربت ساده (نسبت مساوی آب و شکر) و 500 میلیلیتر آب تمشک تازه را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. ظرف را 2 ساعت در یخچال قرار دهید سپس 500 میلیلیتر آب گازدار به آن اضافه کنید و هم بزنید. کوکتل تمشک را در لیوان مورد نظر بریزید و سرو کنید.

روش تهیه کوکتل خیار

یک تکه زنجبیل تازه و 10 عدد خیار تازه را در دستگاه آبمیوهگیری ریخته و آب آن را بگیرید. 2 قاشق چایخوری شکر و 50 میلیلیتر آبلیموترش تازه به آن اضافه کرده و بههمراه تکههای یخ و خیار (ورقهای خردشده) در لیوان مورد نظر بریزید و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید