آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کباب تندوری

تندوری.jpg
4 نفر تعداد نفرات 20 دقیقه 4 ساعت 20 دقیقه

مواد لازم

کره 1/3 پیمانه
پیاز خلالی خرد شده 1 عدد
سیر کوبیده شده 1 حبه
پودر دانه خردل 1/2 قاشق چای خوری
پودر دانه زیره 1/2 قاشق چای خوری
پودر دانه گشنیز 1/2 قاشق چای خوری
پودر دانه فلفل قرمز 1/2 قاشق چای خوری
ادویه کاری 1 قاشق چای خوری
پودر ادویه تندوری 1 قاشق سوپ خوری
پودر ادویه گرام ماسالا 1 قاشق سوپ خوری
آب لیمو ترش تازه 1 قاشق سوپ خوری
عسل 2 قاشق سوپ خوری
پودر پاپریکا 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
ساق مرغ با استخوان (کوچک) 8 تکه
کره به مقدار لازم

طرز تهیه

* ادویه کاری شامل زردچوبه، دارچین، هل، زیره و تخم گشنیز است که به‌صورت آسیاب‌شده با پودر سیر مخلوط شده‌اند.

پودر سیر، فلفل قرمز، گشنیز، زیره و زنجبیل (از هر کدام یک قاشق سوپ‌خوری) دارچین و هل (از هر کدام یک قاشق چای‌خوری) که به‌صورت پودرشده و با یکدیگر ترکیب شده‌اند. ** ادویه تندوری شامل 2/1 قاشق چای‌خوری ** برای تهیه ادویه گرام‌ماسالا به بخش چاشنی ها مراجعه نمایید.

1. در ظرفی، کره، پیاز، سیر، خردل، زیره، گشنیز، فلفل قرمز، ادویه کاری، ادویه تندوری، ادویه گرامماسالا، آبلیموترش تازه،

عسل، پاپریکا، مقداری نمک و فلفل سیاه را بریزید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.

2. با استفاده از چنگال، سوراخهای ریزی روی رانهای مرغ ایجاد کنید سپس آنها را داخل مواد آمادهشده بخوابانید 

و بهمدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً مزهدار شوند. سالاد زیتون را آماده کنید.

3. پس از این مدت ، رانهای مرغ را از مواد مرینیت خارج کرده سپس آنها را به سیخ‌‌های فلزی کوچک بکشید

و روی کبابپز از هر دو طرف کباب کنید.

4. پس از پخت، رانهای مرغ را در ظرف مورد نظر قرار دهید و بههمراه سالاد زیتون آمادهشده سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید