آشپزی بدون عشق معنا ندارد

اسپاگتی سالسا

اسپاگتی سالسا.jpg
4 نفر تعداد نفرات 20 دقیقه VN_ VN_

مواد لازم

اسپاگتی 350 گرم
گوجه فرنگی (رسیده) 600 گرم
زیتون سیاه 12 عدد
برگ ریحان (پاک شده) 50 گرم
سیر (کوبیده شده) 1 حبه
روغن زیتون به مقدا رلازم
سرکه قرمز 2 قاشق سوپ خوری
پنیر پارمزان به میزان لازم
برگ ریحان (در صورت تمایل) مقداری برای تزئین
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

گاهی بدون گوشت آشپزی کنید!

1. اسپاگتی را بههمراه کمی نمک، در قابلمهای حاوی مقداری آبِ جوش بریزید و بگذارید بهمدت 10 دقیقه، روی حرارت زیاد بجوشد تا نرم شود سپس آن را آبکش کنید.

2. گوجهفرنگی، زیتون و برگ ریحان را در غذاساز ریخته و هم بزنید تا پوره شود سپس آن را در ظرفی بریزید. سیر، 50 میلیلیتر روغن زیتون، سرکه قرمز، مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سالسا آماده شود.

3. اسپاگتی را به آن اضافه و زیر و رو کنید تا اسپاگتی کاملاً به سالسا آغشته شود سپس آن را در ظرف مورد نظر بریزید، روی آن، پنیر پارمزان بپاشید و با برگ ریحان تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید