آشپزی بدون عشق معنا ندارد

خمیر پیتزای تنوری

خمیر پیتزا 1.jpg

مواد لازم

مایه خمیرترش 1/2 قاشق چای خوری
نمک 10 گرم
آرد نان فانتزی 500 گرم

طرز تهیه

روش تهیه

1. در ظرفی، مایه خمیرترش، نمک و 300 میلیلیتر آب سرد بریزید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. آرد را در ظرف نسبتاً بزرگی بریزید، وسط آن را گود کنید و مخلوط مایه خمیرترش را وسط آن بریزید و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود (خمیر را در حدی ورز دهید تا به دست نچسبد).

2. خمیر بهدست آمده را با سلفون بپوشانید و یک شب در یخچال قرار دهید تا حجم آن دوبرابر شود.

نکته

در صورتیکه برای تهیه خمیر عجله دارید میتوانید یک ساعت آن را در دمای محیط قرار دهید. پس از این مدت، خمیر را مجدداً ورز دهید و روی سطح آردپاشیشده مطابق با نوع پیتزای مورد نظر و به شکل و اندازه دلخواه باز کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید