آشپزی بدون عشق معنا ندارد

پیتزا ناپولی

پیتزا ناپولی.jpg
4 نفر تعداد نفرات

مواد لازم

گوجه فرنگی رسیده (بلانچ و مکعبی خرد شده) 5 تا 6 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون 1 قاشق سوپ خوری
پنیر موتزارلای تازه 200 گرم
برگ ریحان به مقدار لازم

طرز تهیه


1. ابتدا خمیر پیتزا را آماده کنید.

2. گوجه فرنگیهای بلانچ و مکعبی خرد شده را با مقداری نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون مزهدار کنید.

3. سینی را چرب کنید. خمیر را به قطر 2 تا 3 میلیمتر باز کنید و با کاتر گرد 10 سانتیمتری برش بزنید و در سینی مخصوص پیتزا قرار دهید.

4. از مخلوط گوجهفرنگی، روی خمیرها بریزید سپس حلقههای پنیر را روی آنها بچینید.

5. سینی را 15 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید تا پیتزا طلایی و پنیر ذوب شود.

6. پس از این مدت، پیتزا را از فر خارج کرده و روی آنها را با برگ ریحان تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

درب اتوماتیک [ ۲۹ آبان ۱۳۹۵ ]
وب‌سایت پاسخ
ممنون از دستورات خوب و خوشمزتون
کانکس [ ۱۵ مهر ۱۳۹۵ ]
وب‌سایت پاسخ
وااای خیلی عالی بود. دیدین ادمو گشنه میکنه.
ممنون از سایت خوبتون
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید