آشپزی بدون عشق معنا ندارد

تیلاپیا با سس تارتار

تیلاپیا با سس تارتار.JPG
4 نفر تعداد نفرات 15 دقیقه زمان آماده سازی 10 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

فیله ماهی تیلاپیا 4 تکه
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم
رنده پوست لیموترش 1 قاشق سوپخوری
روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن) به مقدار لازم
برگ اسفناج جوان (پاک‌شده) 400 گرم
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
سس تارتار طبق دستور داده‌شده
لیموترش (چهار قارچ‌شده) تعدادی برای سرو
گوجه‌فرنگی مینیاتوری تعدادی برای سرو

طرز تهیه

1.  فیله های ماهی را با مقداری نمک، فلفل سیاه و رنده پوست لیموترش مزه دار کرده سپس در تابه ای حاوی روغن حرارت داده شده 7 تا 8 دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شود.
2. برگ های اسفناج را به همراه روغن زیتون در تابه ای دردار، روی حرارت ملایم بریزید و تفت دهید تا آب اسفناج کاملاً تبخیر شود سپس با مقداری نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید.
3. اسفناج ها را در ظرف مورد نظر بریزید، فیله های تیلاپیا را روی آنها قرار دهید سپس سس تارتار را روی فیله های ماهی ریخته و با برش لیموترش و گوجه فرنگی مینیاتوری تزیین و سرو کنید.

روش تهیه سس تارتار
3 قاشق سوپخوری خامه و 50 میلی لیتر آبلیموترش تازه را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم و مخلوط شوند (دقت کنید که خامه نباید بجوشد) سپس 20 گرم جعفری (پاک و خردشده) و 2 قاشق سوپخوری کاپریس به آن اضافه و مخلوط کنید.

نکته

کنسرو کاپریس را میتوانید از فروشگاهها و سوپرمارکتها تهیه کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید