آشپزی بدون عشق معنا ندارد

مربای بالنگ

1مربای بالنگ.jpg

مواد لازم

بالنگ * (تلخی گرفته) 500 گرم
شکر 1 کیلوگرم
سفیده تخم مرغ 1 عدد (30 گرم)
آب لیموترش 1 قاشق سوپخوری (14 میلی لیتر)
خلال پسته به مقدار لازم

طرز تهیه

1. در قابلمه‌ای مناسب به اندازه دو برابر وزن بالنگ، شکر ریخته و هفت پیمانه آب روی آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید؛ 
2. سفیده تخم‌مرغ را نیز اضافه کنید و پس از چند جوش از داخل ظرف خارج کرده و دور بریزید؛ (این امر برای شفاف شدن شربت بالنگ است.)
3. سپس، شربت را از پارچه نازک و تمیزی رد کنید و همراه بالنگ های آماده در قابلمه بریزید و مجدداً روی حرارت ملایم قرار دهید تا قوام آید؛
4. در آخر آب¬لیمو را اضافه کرده، پس از یکی‌ دو جوش از روی حرارت بردارید و پس از سرد شدن در ظرف شیشه‌ای مخصوص مربا بریزید و با خلال پسته روی آن را تزیین کنید.

نکته

• اگر از بالنگ خشک استفاده می‌کنید آن را یک روز در آب سرد قرار دهید تا کاملاً نرم شود، سپس پوست آن را بگیرید. دقت داشته باشید که پوست بالنگ را کاملاً از ته نگیرید و کمی پوست به گوشت بالنگ بماند، زیرا در غیر این صورت عطر آن از بین می‌رود.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید