آشپزی بدون عشق معنا ندارد

باقلوا صدفی

باقلوای صدفی. 95.JPG
باقلوا,باقلوا صدفی,شیرینی فیبر 20 دقیقه زمان آماده سازی 1:30 ساعت زمان استراحت

مواد لازم

خمیر ساده طبق دستور داده‌شده
خمیر روغنی طبق دستور ‌داده‌شده
مغز گردو (آسیاب‌شده) 70 گرم
پودر قند به مقدار لازم
دارچین (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
هل (پودرشده) 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه

آماده سازی
  ابتدا خمیر ساده و خمیر روغنی را آماده کنید.

روش تهیه
1. خمیرها را به 2 قسمت تقسیم کنید. خمیر ساده را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و با استفاده از وردنه آن را به شکل دایره باز کنید. خمیر روغنی را وسط آن قرار دهید سپس خمیر ساده را روی آن بکشید تا خمیر روغنی در وسط خمیر ساده قرار گیرد. 
2. خمیر را مجدداً با وردنه به شکل مستطیل باز کنید سپس خمیر را 3 بار تا بزنید و مجدداً وردنه کشی کنید.
3. خمیر را رول کنید و روی آن را با سلفون بپوشانید سپس 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. 
4. پس از این مدت، خمیر را از یخچال خارج کرده و با چاقویی تیز آن را به قطر نیم سانتیمتر برش بزنید سپس با وردنه به شکل دایره باز کنید و با کمک دست به آن فرم قیفی بدهید. این کار را با خمیرهای باقیمانده تکرار کنید.
5. مغز گردو، 50 گرم پودر قند، دارچین و هل را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.
6.  مخلوط گردو را داخل قیف های آماده شده بریزید و لبه های قیف را به هم بچسبانید سپس در قابلمه ای حاوی روغن داغ فراوان سرخ کنید تا طلاییشوند (روغن جوش)

مراحل پایانی
باقلواها را به وسیله کفگیر سوراخ دار، از قابلمه خارج کرده و در صافی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
باقلوای صدفی را در ظرف موردنظر بچینید و مقداری پودر قند روی آنها بپاشید و سرو کنید.

 پیشنهاد

در صورت تمایل، میتوانید باقلواها را  3 دقیقه در شهد قوام آمده غوطه ور کنید. برای تهیه شربت قوامآمده میزان آب شربت باقلوا را به نصف کاهش دهید.

 روش تهیه خمیر ساده

225 میلی لیتر آب، یک دوم قاشق چایخوری نمک و 2 قاشق سوپخوری مارگارین (ذوبشده) را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید 400 گرم آرد نول ) الکشده)  را به تدریج به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. خمیر را ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس یک ساعت در یخچال استراحت دهید. مجدداً خمیر را از یخچال خارج کرده و ورز دهید.


روش تهیه خمیر روغنی

150 گرم کره را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید سپس 200 گرم آرد نول (الک‌شده) را به‌تدریج به آن اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.





نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید