آشپزی بدون عشق معنا ندارد

چیزکیک دو رنگ موکا

چیزکیک دورنگ موکا.JPG
12 نفر تعداد نفرات 10 دقیقه زمان آماده سازی 4 ساعت زمان استراحت 50 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

کیک اسفنجی شکلاتی طبق دستور داده‌شده
گاناش شکلاتی طبق دستور داده‌شده
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
شیر 500 میلی‌لیتر
شکر (نرم و دانه‌ریز) 160 گرم
پنیر خامه‌ای 400 گرم
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری
شکلات تلخ (خردشده) 150 گرم
کره 20 گرم
پودر نسکافه 3 قاشق سوپخوری
کمپوت گیلاس مقداری برای تزیین

طرز تهیه

آماده‌سازی
کیک اسفنجی شکلاتی و گاناش شکلاتی را آماده کنید.
ژلاتین و 100 میلی‌لیتر از شیر را در ظرفی نسوز ریخته و بگذارید ژلاتین باز شود سپس روی حرارت بخار آب جوش قرار داده و هم بزنید تا ژلاتین در شیر حل شود.

روش تهیه

1. باقیمانده شیر و شکر را در قابلمه ای روی حرارت ملایم ریخته و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. ژلاتین ذوبشده را به آن اضافه کرده سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

2. پنیر خامه ای را به همراه وانیل در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط شیر را به تدریج به آن اضافه کرده و با همزن برقی مرتب هم بزنید تا مخلوط چیزکیک یکدست شود.

3. نیمی از مخلوط چیزکیک را در حفره کیک اسفنجی ریخته و 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.

4. در این فاصله، شکلات، کره و پودر نسکافه را در ظرفی نسوز ریخته و روی حرارت بخار آب جوش قرار داده و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند (روش بنماری) سپس آن را به باقیمانده مخلوط چیزکیک اضافه کنید.

5. مخلوط چیزکیک موکا را مجدداً در حفره کیک اسفنجی ریخته و مجدداً 2 ساعت در یخچال قرار داده تا ببندد. پس از این مدت، چیزکیک را از یخچال خارج آماده کنید. چیزکیک را برش دهید و به همراه گاناش شکلاتی و گیلاس تزیین و سرو کنید.

روش تهیه کیک اسفنجی

1. زرده و سفیده 6 عدد تخممرغ را جدا کنید. زرده تخم مرغ را به همراه 150 گرم شکر و  یک چهارم قاشق چایخوری وانیل در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود سپس 3 قاشق سوپخوری آب جوش به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط شوند. سفیده های تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد سپس به مخلوط زرده اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. 

2. 30 گرم پودر کاکائو و 120 گرم آرد را با یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر مخلوط و الک کنید سپس به تدریج به مایه تخم مرغ اضافه و با لیسک هم بزنید و در قالب 23 سانتیمتری که کف آن را با کاغذ روغنی پوشاندهاید، بریزید. قالب را 30 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید تا بپزد سپس کیک را از فر خارج و از قالب جدا کنید تا سرد شود. کیک سردشده را با فاصله یک و نیم سانتیمتری از دیواره های کیک با چاقو برش بزنید و به صورت دایره جدا کنید و کنار بگذارید (دقت کنید که کف و دیواره های کیک آسیب نبیند).

روش تهیه گاناش شکلاتی

100 گرم خامه را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس 100 گرم شکلات تلخ (رنده شده) به آن اضافه کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا شکلات ذوب و مواد یکدست شود.



نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید