آشپزی بدون عشق معنا ندارد

لوز نارگیل

لوز نارگیل.65.jpg
15 دقیقه زمان آماده سازی 35 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

آرد سمولینا (الک‌شده) دو و یک دوم پیمانه
پودر نارگیل ۱ پیمانه (70 گرم)
شکر (نرم و دانه‌ریز) 1پیمانه (150 گرم)
آرد سفید (الک‌شده) یک دوم پیمانه (55 گرم)
کره (ذوب‌شده) 200 گرم
ماست خامه‌ای 200 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
مغز بادام (بدون پوست) تعدادی برای تزیین
شربت طبق دستور داده‌شده
(تهیه شربت)
شکر (نرم و دانه‌ریز ) 4 تا 5 پیمانه (600 تا 750 گرم)
آب‌لیموترش 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 190 درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید؛

2. آرد سمولینا، پودر نارگیل، شکر و آرد سفید را با الک در ظرفی گود مخلوط کرده، سپس کره، ماست و وانیل را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر نسبتاً سفتی به‌دست آید (در صورتی که مواد انسجام کافی نداشت، می‌توانید کمی شیر به آن اضافه کنید)؛

3. مواد را در قالب مستطیل شکلی به ابعاد 30*25 سانتی‌متری پهن کرده و با کفِ دست آن را محکم فشار دهید، سپس به وسیله چاقویی تیز، به‌صورت لوزی برش بزنید و روی هر برش، یک عدد مغز بادام قرار دهید؛

4. قالب را به مدت 30 تا 40 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا بپزد و روی شیرینی‌ها کاملاً طلایی‌رنگ شوند. پس از این مدت، شیرینی را از فر بیرون آورید و بلافاصله شربت را روی آن‌ها بریزید تا شربت کاملاً جذبِ شیرینی‌ها شود. شیرینی بسبوسه را در ظرف موردنظر بچینید و به‌همراه چای مراکشی یا ساده سرو کنید.

تهیه شربت

 روش تهیه:

دو پیمانه آب را به‌همراه شکر در قابلمه‌ای کوچک ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. آب‌لیموترش را به آن اضافه کرده و اجازه دهید مدتی دیگر بجوشد تا مایع غلیظ شود. پس از اینکه شربت کاملاً غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید