آشپزی بدون عشق معنا ندارد

پفی فندق و بادام

پفی فندق و بادام. 83.JPG
20 دقیقه زمان آماده سازی 1 ساعت زمان استراحت 20 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

کره 60 گرم
آرد نول 15 گرم
شکلات (خردشده) مقداری برای تزیین
شکر (نرم و دانه ریز) 225 گرم
خامه 210 گرم
مغز بادام و فندق (خردشده) 340 گرم

طرز تهیه

آماده سازی:
کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود؛
آرد نول را در ظرفی الک کنید؛
شکلات (خردشده) را در ظرفی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود (روش بنماری)؛
کفِ سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی آن، فویل آلومینیومی چرب شده قرار دهید؛
فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 150 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید.

روش تهیه:
1. کره ، شکر و خامه را در قابلمه ای کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش بیاید و شکر کاملاً حل شود؛
2. آرد نول و مغزهای (خردشده) را به مواد بالا بیافزایید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید؛
3. با قاشق چایخوری، از مواد بردارید و با فاصله روی سینی فر آماده شده  بچینید .

مراحل پایانی:
سینی را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا بپزند و طلایی رنگ شوند. پس از این مدت، سینی را از فر بیرون آورید و به مدت یک ساعت در دمای محیط قرار دهید تا پفیها سرد شوند و حالت چسبندگی نداشته باشند. کفِ پفی ها را در شکلات (ذوبشده) فرو ببرید و پس از بستنِ شکلات، آنها را سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

آزاده غلامزاده [ ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ ]
پاسخ
با سلام- در روش تهیه بعد از مرحله یک نفرمودیدن صبر کنیم مواد سرد شود بعد آرد را اضافه کنیم یا وقتی قابلمه روی شعله است آرد را اضافه کنیم؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
بعد از اینکه مواد رو از روی حرارت برداشتید آرد نول و مغزها رو به آن اضافه می کنیم دوست عزیزم
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید