آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شیرینی پسته‌ای

شیرینی پسته ای. 83.JPG
10 دقیقه زمان آماده سازی 1.30 ساعت زمان استراحت 6 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

کره 300 گرم
پودر قند 100 گرم
آرد ذرت 25 گرم
آرد نول 350 گرم
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
شکلات سفید (خردشده) مقداری برای تزیین
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
هل 1 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی سبز 3 قطره
پودر پسته 60 گرم
مغز و پودر پسته مقداری برای تزیین

طرز تهیه

آماده سازی:
فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
پودر قند را در ظرفی جداگانه الک کنید؛
کره را در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شود؛
آرد ذرت، آرد نول، بیکینگ پودر و نمک را در ظرفی مخلوط و دوبار الک کنید؛
شکلات را روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود (روش بِن ماری)؛
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

روش تهیه:
1. کره و پودر قند را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شود سپس وانیل، هل و رنگ خوراکی سبز را به آن بیافزایید و مجدداً هم بزنید؛ 
2. مخلوط آرد و پودر پسته را به تدریج به مخلوط بالا اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی بهدست آید. خمیر آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید؛
3. پس از این مدت، خمیر را از یخچال بیرون آورید و با وردنه روی سطح آردپاشی شده به قطر 3 میلیمتر باز کنید، با کاتر دلخواه برش بزنید و روی سینی فر بچینید.

مراحل پایانی:
شیرینی ها را به مدت 5 تا 6 دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا بپزند و لبه آنها طلاییرنگ شوند. پس از این مدت، شیرینی ها را از فر بیرون آورید و بگذارید به مدت 30 دقیقه روی توری سیمی بمانند تا خنک شوند. شیرینی ها پسته را با شکلات (ذوبشده)، مغز و پودر پسته تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید