آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شیرینی ترد بادام هندی

شیرینی ترد بادام هندی. 83.JPG
15 دقیقه زمان آماده سازی 1 ساعت زمان استراحت 16 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

کره 210 گرم
پودر قند 100 گرم
آرد نول 250 گرم
آرد ذرت 60 گرم
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری
بادام هندی (پودرشده) 200 گرم
زرده تخم مرغ (برای رومال) 1 عدد
بادام هندی تعدادی برای تزیین

طرز تهیه

آماده سازی:
  کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود؛
  پودر قند را در ظرفی جداگانه الک کنید؛
  آرد نول، آرد ذرت و بیکینگ پودر را در ظرفی مخلوط و دوبار الک کنید؛
  کفِ سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

روش تهیه:
1. کره و پودر قند را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و مجدداً با همزن برقی هم بزنید؛
2. مخلوط آرد و پودر بادام هندی را به مواد بالا بیافزایید و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید سپس خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید؛
3. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید. خمیر را از یخچال بیرون آورید و با کاتر دلخواه قالب بزنید؛
4. شیرینی های قالبزده را در سینی فر بچینید، روی آنها را با قلمموی مخصوص آشپزی، به زرده تخم مرغ آغشته کنید و روی هر یک از شیرینی ها، یک عدد بادام هندی قرار دهید و به مدت 15 تا 16 دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و طلایی رنگ شوند. شیرینی ترد بادام هندی، آماده سرو است.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید