آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شیرینی زنجبیلی

شیرینی زنجبیلی. 83.JPG
15 دقیقه زمان آماده سازی 1:30 ساعت زمان استراحت 20 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

کره 250 گرم
پودر قند 300 گرم
آرد نول 500 گرم
آرد ذرت 50 گرم
زنجبیل (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
پودر پسته یا مغز بادام مقداری برای تزیین
زرده تخم مرغ (رومال) 1 عدد

طرز تهیه

آماده‌سازی:
 کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود؛
 پودر قند را در ظرفی جداگانه الک کنید؛
 آرد نول، آرد ذرت و زنجبیل را در ظرفی مخلوط و دوبار الک کنید؛
 فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 130 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
 کفِ سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

روش تهیه:
1.  در ظرفی، کره و پودر قند را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرمرنگ شود سپس تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و مجدداً هم بزنید؛
2. مخلوط آرد را به تدریج به مواد بالا بیافزایید و ابتدا با همزن برقی هم بزنید سپس آن را با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید. خمیر را با سلفون بپوشانید و بهمدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید؛
3. پس از این مدت، خمیر را از یخچال بیرون آورید و آن را با وردنه به قطر نیم سانتی متر روی سطح آردپاشیشده باز کنید و با کاتر دلخواه، قالب بزنید. 

مراحل پایانی : 
خمیرهای قالبزده را با فاصله روی سینی فر بچینید، روی شیرینی ها را با قلمموی مخصوص آشپزی، به زرده تخم مرغ آغشته و با پودر پسته یا مغز بادام تزیین کنید سپس سینی را بهمدت 15 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا بپزند. پس از پخت، شیرینی ها را از فر بیرون آورید و بگذارید به مدت 30 دقیقه در دمای محیط بمانند تا خنک شوند. شیرینی زنجبیلی، آماده سرو است.


نظر خود را بنویسید

سپیده زندی [ ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ ]
پاسخ
باسلام من امروز شیرینی زنجبیلی. رو درست کردم ولی اصلا نمی تونم خمیر رو ورز بدم همش می چیبه به دستم تمام نکات هم رعایت شدهمقدار مودا هم با ترازو کشیدم پس مشکلش چیه میشه لطفا زودتر پاسخ بدین مه خمیرم هدر نره ممنون از شما
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید