آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کوکی فندقی تلخ

کوکی فندقی تلخ. 83.JPG
15 دقیقه زمان آماده سازی 1 ساعت زمان استراحت 7 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

شکلات تلخ (خردشده) 110 گرم
خامه یک دوم پیمانه
آرد نول 435 گرم
بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
دارچین (پودرشده) 2 قاشق چایخوری
شکر (نرم و دانه ریز) 150 گرم
کره (خردشده) 225 گرم
تخم مرغ (درشت) 1 عدد
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری
فندق (درسته و خام) به تعداد لازم
شکلات تلخ (ذوبشده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

آماده سازی:
   شکلات تلخ را به همراه نیمی از خامه روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود (روش بنماری) سپس اجازه دهید کمی سرد شود؛
   آرد را به همراه بیکینگ پودر و دارچین در ظرفی مخلوط و الک کنید؛
   سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

روش تهیه:
1. در ظرفی، شکر و کره را با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و مجدداً با همزن برقی هم بزنید؛
2. بقیه خامه و شکلات (ذوب شده) را به مخلوط شکر بیافزایید و هم بزنید؛
3. مخلوط آرد (الک شده) را به تدریج به مواد بالا بیافزایید و مجدداً با همزن برقی هم بزنید سپس خمیر را با کاغذ روغنی یا سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید؛
4. پس از این مدت، فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 175 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید. خمیر را از یخچال بیرون آورید و از آن گلوله هایی به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و در دست، به شکل گِرد فرم دهید سپس آنها را در سینی فر بچینید و روی هر کدام، یک عدد فندق قرار دهید.

مراحل پایانی:
خمیرهای آماده شده را به مدت 6 تا 7 دقیقه، در طبقه وسط فرگرم شده قرار دهید تا بپزند. کوکیهای فندقی تلخ را با شکلات ذوب شده تزیین و سرو کنید.



نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید