آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کوکی ادویه‌دار

کوکی ادویه دار. 83.JPG
10 دقیقه زمان آماده سازی 1 ساعت زمان استراحت 6 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

شکلات تلخ (خردشده) 110 گرم
خامه یک دوم پیمانه
آرد نول 435 گرم
بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
دارچین (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
جوزهندی یک هشتم قاشق چایخوری
شکر (نرم و دانه ریز) 150 گرم
کره (خردشده) 225 گرم
تخم مرغ (درشت) 1 عدد
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری
مغز گردو (خرد شده) 160 گرم

طرز تهیه

آماده سازی:
    شکلات تلخ را به همراه نیمی از خامه روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود (روش بنماری)؛
   آرد را به همراه بیکینگ پودر، نمک، دارچین و جوزهندی در ظرفی مخلوط و الک کنید؛
   سینی فر را با 2 عدد کاغذ روغنی بپوشانید.

روش تهیه:
1. در ظرفی، شکر و کره را با همزن برقی هم بزنید تا کرمرنگ شود. تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و مجدداً با همزن برقی هم بزنید؛
2. بقیه خامه و شکلات (ذوب شده) را به مخلوط شکر بیافزایید و هم بزنید؛
3. مخلوط آرد (الک شده) را به تدریج به مواد بالا بیافزایید و مجدداً با همزن برقی هم بزنید سپس خمیر را به شکل استوانه فرم دهید و دورِ آن را با کاغذ روغنی یا سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید؛
4. پس از این مدت، فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 175 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید. خمیر را از یخچال بیرون آورید و آن را در ظرفی حاوی گردوی خردشده بغلتانید و کمی آن را فشار دهید تا گردوها کاملاً به خمیر بچسبد.

 مراحل پایانی:

خمیر را به قطرهای نیم سانتیمتری برش دهید و آنها را در سینی فر (آماده شده) با فاصله دو و نیم سانتیمتری از یکدیگر بچینید  سپس کوکی ها را به مدت 5 تا 6 دقیقه در طبقه وسط  فرگرم شده، قرار دهید تا بپزند. پس از این مدت، کوکی ها آماده سرو هستند.




نظر خود را بنویسید

amir [ ۰۹ دى ۱۳۹۶ ]
پاسخ
خیلی این کوکی خوشمزس با <a href="http://lahzeakhar.com/%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%88%D9%84">تور استانبول</a> که سفر کرده بودم خوردم خیلی بی نظیر واستثنایی بود
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید