آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کوکی ادویه‌دار

کوکی ادویه دار. 83.JPG
10 دقیقه زمان آماده سازی 1 ساعت زمان استراحت 6 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

شکلات تلخ (خردشده) 110 گرم
خامه یک دوم پیمانه
آرد نول 435 گرم
بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
دارچین (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
جوزهندی یک هشتم قاشق چایخوری
شکر (نرم و دانه ریز) 150 گرم
کره (خردشده) 225 گرم
تخم مرغ (درشت) 1 عدد
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری
مغز گردو (خرد شده) 160 گرم

طرز تهیه

آماده سازی:
    شکلات تلخ را به همراه نیمی از خامه روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود (روش بنماری)؛
   آرد را به همراه بیکینگ پودر، نمک، دارچین و جوزهندی در ظرفی مخلوط و الک کنید؛
   سینی فر را با 2 عدد کاغذ روغنی بپوشانید.

روش تهیه:
1. در ظرفی، شکر و کره را با همزن برقی هم بزنید تا کرمرنگ شود. تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و مجدداً با همزن برقی هم بزنید؛
2. بقیه خامه و شکلات (ذوب شده) را به مخلوط شکر بیافزایید و هم بزنید؛
3. مخلوط آرد (الک شده) را به تدریج به مواد بالا بیافزایید و مجدداً با همزن برقی هم بزنید سپس خمیر را به شکل استوانه فرم دهید و دورِ آن را با کاغذ روغنی یا سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید؛
4. پس از این مدت، فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 175 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید. خمیر را از یخچال بیرون آورید و آن را در ظرفی حاوی گردوی خردشده بغلتانید و کمی آن را فشار دهید تا گردوها کاملاً به خمیر بچسبد.

 مراحل پایانی:

خمیر را به قطرهای نیم سانتیمتری برش دهید و آنها را در سینی فر (آماده شده) با فاصله دو و نیم سانتیمتری از یکدیگر بچینید  سپس کوکی ها را به مدت 5 تا 6 دقیقه در طبقه وسط  فرگرم شده، قرار دهید تا بپزند. پس از این مدت، کوکی ها آماده سرو هستند.




نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید