آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کوکی میوه‌ای

کوکی میوه ای. 83.JPG
10 دقیقه زمان آماده سازی 2 ساعت زمان استراحت 12 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

آرد نول 125 گرم
پودر قند 75 گرم
کره 90 گرم
شیر 1 قاشق سوپخوری
رنده پوست پرتقال 1 قاشق سوپخوری
میوه های شکری* یک سوم پیمانه

طرز تهیه

آماده سازی:
   کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود؛
    آرد نول و پودر قند را در ظرفهای جداگانه الک کنید؛
    کفِ سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

روش تهیه:
1. در ظرفی، کره و پودر قند را با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شود. نیمی از آرد را به همراه شیر و رنده پوست پرتقال به مخلوط شکر اضافه کنید و مجدداً با همزن برقی هم بزنید؛
2. بقیه آرد را به همراه میوههای شکری به مخلوط بالا اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود؛
3. خمیر را به شکل استوانه فرم دهید و دورِ آن را با کاغذ روغنی یا سلفون بپوشانید سپس خمیر را بهمدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید؛
4. پس از این مدت، فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 150 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید. خمیر را از یخچال بیرون آورید و به شکل دایره هایی با عرض نیم سانتیمتر برش دهید.

مراحل پایانی:
خمیرها را در سینی فر بچینید و به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که لبه های آنها کمی طلایی رنگ شود، در طبقه وسط فری که از قبل گرم کردهاید، قرار دهید تا بپزند. پس از پخت، کوکی ها را از فر خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شوند سپس سرو کنید.

نکته

*برای تهیه میوه های شکری، به سوپرمارکتهای معتبر مراجعه کنید
در مرحله 2، خمیر را بیش از حد ورز ندهید. در صورت خشک بودنِ خمیر، میتوانید یک قاشق سوپخوری شیر به خمیر بیافزایید

جایگزین

در صورت تمایل، به جای شیر میتوانید از همان مقدار آب پرتقال استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

nasrin [ ۲۴ تير ۱۳۹۵ ]
وب‌سایت پاسخ
عالی بود دستتون درد نکنه.خداخ یرتون بده
ساغر حمسی [ ۰۷ اسفند ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام وقتتون بخیر
لطف میکنید اگه بفرمایید که در صورت جایگزینی روغن قنادی به جای کره, چه تغییراتی ایجاد میشه. مثلن به جای ۱۰۰ گرم کره گیاهی, ۱۰۰ گرم روغن قنادی باید استفاده بشه یا اینکه فرق داره؟ و ممنون میشم اگه چیز بیشتری در این رابطه هست برام توضیح بدید.
ممنون بابت تمامی زحمات
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۸ اسفند ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
دوست عزیزم، چربی کره کمتر از روغن هستش بنابراین باید 10الی 15 گرم بیشتر نسبت به روغن استفاده بشه.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید