آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کیک پلنگی

KKK_3553.JPG
4 نفر تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده سازی 7 ساعت زمان استراحت

مواد لازم

کیک اسفنجی 2 عدد به قطر 20 سانتی‌متر
خامه قنادی (فرم‌گرفته) 500 گرم
فوندانت حدود 500 گرم
رنگ‌های خوراکی سیاه، قهوه‌ای و صورتی به مقدار لازم
گیپور خوراکی طبق دستور داده‌شده
گلوکز یا بریلو به مقدار لازم

طرز تهیه

آماده‌سازی:
کیک‌های اسفنجی را با خامه قنادی لایه‌کشی و آسترکشی کنید و یک ساعت در یخچال قرار دهید. در این فاصله، تزیینات کیک را آماده کنید.
به اندازه دو سوم از خمیر فوندانت را با رنگ خوراکی قهوه‌ای روشن رنگ‌آمیزی کنید و برای روکش کیک کنار بگذارید.
مقداری از خمیر فوندانت باقی‌مانده را با رنگ خوراکی صورتی رنگ‌آمیزی کنید و بقیه آن را به 2 قسمت مساوی تقسیم و یک قسمت آن را به‌رنگ سیاه و قسمت دیگر را به رنگ قهوه‌ای تیره‌تر از زمینه کیک رنگ‌آمیزی کنید.

 روش تهیه:

 1. برای تهیه گل روی کیک، ابتدا تکه‌هایی از خمیر صورتی را جدا کنید و به شکل اشک فرم دهید سپس با ابزار گوی فوندانت آن را گود کنید.

2. با استفاده از ابزار گوی، از سمت مرکز به سمت لبه‌های گلبرگ بکشید تا لبه‌های آن نازک و حالت چین‌خورده پیدا کند 

3. گلبرگ را کف دست قرار دهید و به‌وسیله همان ابزار، گلبرگ‌ها را گود کنید. 

4. از بقیه خمیر صورتی یک گلوله کوچک تهیه کنید و گلبرگ‌های آماده‌شده را دور آن بپیچید.

5. به‌همین ترتیب ادامه دهید تا گل فرم بگیرد، دقت کنید هر لایه از گلبرگ‌ها در بین لایه‌های قبل قرار گیرد و برای تهیه گلبرگ‌های بزرگ‌تر، اندازه اشک‌ها را بزرگ‌تر در نظر بگیرید. برای فرم دادن آن‌ها نیز از قاشق استفاده کنید.  

6. یک خلال چوبی به پشت گل آماده‌شده فرو کنید تا کار نصب گل روی کیک راحت‌تر انجام شود. 

7. برای تهیه خال‌های روی کیک، مقداری از خمیر قهوه‌ای را به‌شکل استوانه‌ای به قطر یک سانتی‌متر فرم دهید سپس به‌وسیله فوندانت گان از خمیر سیاه، نوارهایی تهیه کنید و 3 تا 4 رشته خمیر سیاه را روی استوانه قهوه‌ای بچسبانید. 

8. استوانه تهیه‌شده را روی سطح کار بغلتانید تا رنگ‌ها با هم ادغام شوند. خمیر را با چاقو به قطر 3 میلی‌متر برش بزنید.

9. خمیر روکش کیک را به کمک وردنه به‌قطر نیم‌ سانتی‌متر باز کنید سپس خال‌های آماده‌شده را روی سطح خمیر چیده و مجدداً وردنه‌کشی کنید 

10. خمیر را روی کیک آسترکشی‌شده انتقال دهید و به‌کمک دست و اتوی فوندانت به‌آرامی آن را صاف و مرتب کنید. اضافات خمیر را برش زده و جدا کنید 

11. خمیر گیپورخوراکی را با پالت روی قالب گیپور بمالید و 5 تا 6 ساعت بگذارید بماند تا خشک شود (یا میتوانید 10 دقیقه در طبقه وسط فر با درجه حرارت 80 درجه سانتیگراد قرار دهید  

12. پس از خشک شدن گیپور، آن را به آرامی از قالب جدا کنید و به کمک گلوکز یا بریلو روی کیک بچسبانید 



نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید