آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کرم گلابی

xxxxx1کرم گلابی.jpg
4 نفر تعداد نفرات 30 VN_ زمان آماده ‏سازی 12 ساعت زمان استراحت

مواد لازم

کمپوت گلابی 1 قوطی
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
زرده تخم‌مرغ 5 عدد
شکر (نرم و دانه‌ریز) 150 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
شیر داغ 250 میلی‌لیتر
پنیر لبنه 200 گرم

طرز تهیه

1. میوه و آب کمپوت را از یکدیگر جدا کرده و گلابی را با گوشتکوب برقی، پوره کنید؛
2. در ظرفی، پودر ژلاتین را با آبِ کمپوت مخلوط کرده و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا ذوب شود (بنماری)؛
3. در ظرفی دیگر، زرده های تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند، سپس شیر داغ را همراه با ژلاتین، به مخلوط زرده تخم مرغ بیفزایید؛
4. گلابی پورهشده را به مخلوط بالا اضافه کرده و بگذارید کمی خنک شود؛
5. پس از خنک شدن، پنیر لبنه را به مواد افزوده و مخلوط کنید، مایه آماده شده را داخل قالب مناسب بریزید و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد، پس از این مدت، کرم را داخل ظرفی حاوی آب گرم قرار دهید، سپس در ظرف سرو برگردانده و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید