آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شکلات توییکس

شکلات توییکس.JPG
20 دقیقه زمان آماده ‏سازی 60 دقیقه زمان استراحت 15 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

کره 240 گرم
پودر قند 115 گرم
آرد نول 315 گرم
نمک قاشق چایخوری
کارامل تافی 425 گرم
خامه 1 قاشق سوپخوری
شکلات شیری 2 پیمانه
روغن جامد قنادی 2 قاشق چایخوری
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه

آماده سازی:
 کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود؛
 پودر قند را در ظرفی جداگانه الک کنید؛
 آرد نول و نمک را در ظرفی مخلوط و الک کنید؛
 کفِ سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید؛
 فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد، تنظیم و گرم کنید؛
 کارامل تافی و خامه را در ظرفی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود (روش بنماری)؛
  شکلات شیری و روغن جامد قنادی را نیز روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود (روش بنماری).
روش تهیه:
1. در ظرفی، کره و پودر قند را با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شود. مخلوط آرد و وانیل را به آن بیافزایید و هم بزنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود؛
2. خمیر را با وردنه روی سطح آردپاشی شده باز و صاف کنید و با قالب دلخواه آن را قالب بزنید؛
3. خمیرهای قالب زده را در سینی فر بچینید و به مدت 14 تا 15 دقیقه، در طبقه وسط فری که از قبل گرم کردهاید، قرار دهید تا بپزند. پس از این مدت، سینی را از فر بیرون آورید و به مدت 30 دقیقه روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شوند؛
4. مخلوط کارامل (ذوبشده) و شکلات شیری (ذوبشده) را به ترتیب روی بیسکوییت های خنک شده بریزید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بماند تا کارامل و شکلات، کاملاً خود را بگیرند. پس از این مدت، شکلات توییکس آماده سرو است.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید