آشپزی بدون عشق معنا ندارد

دارک چاکلت

دارک چاکلت.JPG
10 دقیقه زمان آماده ‏سازی 1 ساعت زمان استراحت

مواد لازم

شکر (نرم و دانه ریز) 200 گرم
کره (خردشده) 80 گرم
خامه 200 گرم
شکلات تلخ (خردشده) 100 گرم
پودر کاکائو 15 گرم
وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
اسانس نعناع یک قاشق چایخوری
جوی پرک 160 گرم
پودر نارگیل 70 گرم
مغز بادام (خردشده) 60 گرم
شکلات تلخ (ذوبشده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. در قابلمه ای، شکر، کره و خامه را بریزید و روی حرارت ملایم مرتباً هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید؛
2.  شکلات تلخ، پودر کاکائو، وانیل و اسانس نعناع را به مواد بالا بیافزایید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً یکدست شود؛
3. جوی پرک، پودر نارگیل و مغز بادام را در ظرفی بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط شکلات را به تدریج به آن بیافزایید و هم بزنید تا مواد حالت چسبندگی پیدا کنند؛
4. با قاشق، از مواد بردارید و در دست به شکل گرد فرم دهید سپس آنها را در سینی فر حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و سینی را به مدت 30 دقیقه، در یخچال قرار دهید تا شکلات کاملاً خود را بگیرد. پس از این مدت، شکلات های سردشده را در ظرفی حاوی شکلات ذوبشده فرو ببرید سپس به مدت 30 دقیقه، در دمای محیط قرار دهید تا شکلات خود را بگیرد. دارک چاکلت آماده سرو است.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید