آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کاسه شکلاتی سمنو

کاسه شکلاتی سمنو.JPG
20 عدد تعداد نفرات 30 دقیقه زمان آماده ‏سازی 1:30 ساعت زمان استراحت

مواد لازم

شکلات تلخ (درشت رنده شده) 200 گرم
روغن مایع یک دوم قاشق سوپخوری
مغز فندق (بوداده* و درسته) 20 عدد
سمنو 100 گرم
رویه شکلاتی دورنگ طبق دستور داده شده

طرز تهیه

1. نیمی از شکلات های تلخ را به همراه روغن مایع روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود (روش بنماری) سپس آن را از روی حرارت بردارید و بقیه شکلات را به آن اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند؛
2. مخلوط شکلات را با قاشق، داخل کپسول های شکلات بریزید سپس آنها را به مدت یک ساعت در دمای محیط قرار دهید تا خود را بگیرند؛
3. پس از این مدت، روی شکلات ها، فندق بریزید و داخل کپسول ها را تا نزدیکی لبه کاسه شکلاتی، از سمنو پر کنید. کاسه های (آماده شده) را به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

مراحل پایانی:
پس از این مدت، کاسه های شکلاتی را از یخچال خارج کرده و روی آنها را با رویه شکلاتی دورنگ تزیین و سرو کنید.


روش تهیه (برای تهیه رویه شکلاتی دورنگ):
50 گرم شکلات تلخ (درشت رنده شده) و 50 گرم شکلات سفید (درشت رنده شده) را به صورت جداگانه، به همراه یک چهارم قاشق سوپخوری روغن مایع، روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود (روش بنماری) سپس آن را از روی حرارت بردارید و به ترتیب 50 گرم شکلات تلخ (درشت رنده شده) و 50 گرم شکلات سفید (درشت رنده شده) را به آنها بیافزایید و با لیسک هم بزنید سپس هر یک را در قیف های جداگانه بریزید و روی کاسه های شکلاتی را با لایه ای از آنها بپوشانید. 

نکته

* برای بو دادن فندق، آن را در تابه ای داغ و بدون روغن، روی حرارت زیاد تفت دهید تا طلایی رنگ شود.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید