آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شکلات دورنگ بادامی

515431شکلات دورنگ بادامی1.jpg
20 اسلایس تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده ‏سازی 2 ساعت زمان استراحت

مواد لازم

پودر قند 50 گرم
شکلات تلخ (خردشده) 150 گرم
سفیده تخم مرغ 1 عدد
کره 75 گرم
مغز بادام (بوداده و خردشده) 75 گرم
مغز بادام (پودرشده) 50 گرم
وانیل شکری یک دوم قاشق چایخوری
شکلات سفید (خردشده) 200 گرم
پرک بادام 115 گرم

طرز تهیه

آماده‌سازی:
  پودر قند را در ظرفی الک کنید؛
  در ظرفی، شکلات تلخ را روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود (روش بنماری).

روش تهیه:
1. در ظرفی، سفیده تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا کف کند سپس پودر قند را به تدریج به آن بیافزایید و به هم زدن ادامه دهید تا پف کند و جای پره های همزن روی آن باقی بماند؛
2. شکلات تلخ (ذوبشده) و50 گرم از کره را به آن بیافزایید و پس از اضافه کردنِ هر کدام، مواد را مجدداً هم بزنید؛
3. بادام خردشده، پودر بادام و وانیل شکری را به مخلوط بالا بیافزایید و مجدداً هم بزنید؛
4. خمیر را روی کاغذ روغنی (چرب شده) بریزید سپس به شکل لوله فرم دهید و کاغذ را دورِ خمیر بپیچید و به وسیله کاردک، آن را به شکل مثلثی فرم دهید سپس آن را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا سرد شود؛
5. در این فاصله، بقیه کره و شکلات سفید را روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود (روش بنماری) سپس آن را روی مخلوط شکلات تلخ مثلثی بریزید و با کاردک، سطح آن را صاف کنید. روی شکلات را از پرک بادام بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. شکلات را از یخچال بیرون آورید و آن را به اسلایس های نازک تقسیم و سرو کنید.

جایگزین

در صورت تمایل، میتوانید به جای وانیل شکری از اسانس بادام استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید