آشپزی بدون عشق معنا ندارد

ترافل شکلات عسلی

ترافل شکلات عسلی.JPG
50 عدد تعداد نفرات 30 دقیقه زمان آماده ‏سازی 14:30 ساعت زمان استراحت

مواد لازم

پودر قند (الکشده) 120 گرم
رنده پوست لیموترش 2 قاشق سوپخوری
کره (خرد و نرمشده) 95 گرم
آبلیموترش تازه 3 تا 4 قاشق سوپخوری
عسل 50 گرم
خامه صبحانه (خردشده) 320 گرم
شکلات تلخ 440 گرم
پودر کاکائو 120 گرم
بیسکویت (پودرشده) 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

1. پودر قند و نیمی از رنده پوست لیموترش را در ظرفی بریزید و بگذارید به مدت 12 ساعت در دمای محیط بماند تا خشک شود. آبلیموترش تازه و عسل را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، اما نجوشد؛
2. خامه را در قابلمه ای کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش بیاید. بقیه رنده پوست لیموترش را به آن بیافزایید و هم بزنید سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و به مدت 10 دقیقه در دمای محیط قرار دهید. پس از این مدت، قابلمه را مجدداً روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش بیاید سپس آن را از روی حرارت بردارید و روی شکلات های خردشده بریزید تا شکلات ذوب شود؛
3. مخلوط عسل را به آن بیافزایید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. روی مواد را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید؛
4. مخلوط را از یخچال بیرون آورید و از آن گلوله هایی به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و در دست به شکل گرد فرم دهید و با فاصله روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی بچینید و مجدداً به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید؛
5. پودرکاکائو و پودر بیسکوییت را به مخلوط پودر قند و رنده پوست لیموترش (خشک شده) بیافزایید و به وسیله چنگال ترافل های آماده را در آن بغلتانید سپس ترافل ها را روی صافی قرار دهید و تکان دهید تا پودرهای اضافی از آنها خارج شود. ترافل های شکلات عسلی، آماده سرو است.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید