آشپزی بدون عشق معنا ندارد

ترافل شکلات بادامی

ترافل شکلات بادامی.JPG
20 دقیقه زمان آماده ‏سازی 20 دقیقه زمان استراحت

مواد لازم

خامه 100 گرم
شکلات تلخ (خردشده) 300 گرم
کیک شکلاتی آماده (خردشده) 300 گرم
بادام (ریز خردشده و بوداده*) 30 گرم
بادام (درسته و بوداده*) تعدادی برای تزیین

طرز تهیه

1. در قابلمه ای، خامه و 100 گرم از شکلات را بریزید و روی حرارت ملایم، مرتباً هم بزنید تا کاملاً یکدست شود سپس آن را از روی حرارت بردارید؛
2. کیک شکلاتی را در دستگاه غذاساز بریزید و کاملاً هم بزنید تا به صورت پودر دربیاید سپس مخلوط شکلات را به تدریج به آن بیافزایید و مخلوط کنید تا کیک کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند؛
3. بادام های خردشده را به مواد بالا بیافزایید و مخلوط کنید سپس از مواد، به اندازه های کوچک بردارید و در دست، به شکل گِرد فُرم دهید؛
4. در ظرفی، بقیه شکلات را بریزید و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود (روش بنماری) سپس آن را تِمپِر* کنید؛ 

مراحل پایانی:
ترافل های آماده شده را در شکلات ذوبشده فرو ببرید و اضافی شکلاتِ آنها را بگیرید سپس آنها را روی کاغذ روغنی قرار دهید و روی هر یک از آنها، یک عدد بادام درسته قرار دهید و بگذارید به مدت 20 دقیقه، در دمای محیط بماند تا شکلات خود را بگیرد پس از این مدت، ترافل های شکلات بادامی را در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.

* تِمپِر کردن: به این منظور، قبل از اینکه تمام شکلات ذوب شود، ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات را با همزن دستی هم بزنید تا شکلات ذوب شود.

نکته

* برای بو دادن بادام، آن را در تابه ای بدون روغن، روی حرارت ملایم تفت دهید یا به مدت 8 تا 10 دقیقه، در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید قرار دهید تا تُست شود.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید