آشپزی بدون عشق معنا ندارد

ترافل شکلات سفید

1ترافل شکلات سفید.jpg
20 نفر تعداد نفرات 15 دقیقه زمان آماده ‏سازی 2:30 ساعت زمان استراحت

مواد لازم

کره 35 گرم
خامه صبحانه 90 گرم
آب پرتقال 15 میلی لیتر
رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری
شکلات سفید (درشت رنده شده) 350 گرم
شکلات سفید (ذوب شده) 100 گرم
پودر نارگیل مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. کره، خامه، آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس آن را از روی حرارت بردارید. شکلات سفید (رنده شده) را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب شود؛
2. شکلات آماده شده را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. پس از این مدت، آن را از یخچال بیرون آورید. از شکلات، گلوله هایی به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و در دست به شکل گرد فرم دهید و با فاصله روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی بچینید و به مدت 30 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید. ترافل های آماده شده را از یخچال بیرون آورید و در ظرفی حاوی  شکلات سفید و پودر نارگیل بغلتانید و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید